Datum zveřejnění: 
9. 11. 2023
Ve čtvrtek 2. listopadu 2023 oslavila v Betlémské kapli Fakulta dopravní ČVUT v Praze již 30 let od svého založení. Všichni zúčastnění zaměstnanci a další pozvaní hosté si užili společenský večer, který se nesl v duchu vzpomínek, přátelských setkání a přání do budoucna.

Program večera byl opravdu nabitý. Děkan fakulty, prof. Ing. Ondřej Přibyl, Ph.D., ocenil vybrané zaměstnance za jejich dlouhodobou a obětavou práci pro fakultu. Ocenění si odnesli také zakládající členové a aktuální předsednictvo studentského klubu eFDrive, který v letošním roce slaví 10 let od svého vzniku.

Nechyběl ani doprovodný kulturní program, který všechny zúčastněné doslova ohromil. Neskutečný hudební výkon předvedl pianista Matyáš Novák, který má k Fakultě dopravní velice kladný vztah a za svůj výkon byl přítomnými oceněn „standing ovation“. Prague Cello Quartet se postaral o druhou část večera a publikum okouzlil především známými melodiemi z per slavných skladatelů.

Potěšením pro nás bylo, že pozvání na tento večer přijal i ministr dopravy ČR, Mgr. Martin Kupka, který ve svém projevu zdůraznil jeho záměr úzce propojit spolupráci Ministerstva dopravy ČR s Fakultou dopravní ČVUT v Praze a optimisticky nastínil její směřování do dalších let.

Kontaktní osoba: 
Jméno: 
Petra Skolilová
E-mail: 
SKOLILOVA@FD.CVUT.CZ