Datum zveřejnění: 
26. 1. 2021
Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT v pátek dne 29. ledna zve všechny zájemce o studium na on-line Den otevřených dveří, ve kterém představí možnosti studia na fakultě, podrobnosti k přijímacímu řízení a mnoho dalšího. V živých chatech se budou moci návštěvníci ptát studentů i pedagogů na vše, co je o studiu zajímá.

Pro on-line Den otevřených dveří vznikla speciální webová stránka fbmi.cvut.cz/dod-online, na které mají zájemci všechny informace přehledně k dispozici. On-line Den otevřených dveří začíná v pátek 29. ledna ve 13 hodin živě, zájemci jej budou moci sledovat také na Facebooku a YouTube, provázet jím bude student fakulty Bc. Marek Tošovský.

Program zahájí děkan fakulty prof. MUDr. Jozef Rosina, Ph.D., MBA a proděkan pro studium a pedagogickou činnost doc. Mgr. Zdeněk Hon, Ph.D., který uchazeče seznámí se základními informacemi o studiu a přijímacím řízení a který bude k dispozici k následným dotazům na chatu.

O půl hodiny později odvysíláme příběh o unikátním vývoji nouzového plicního ventilátoru CoroVent. Na jeho vývoji se podíleli také student fakulty Bc. Šimon Walzel, budoucí biomedicínský inženýr, a MUDr. Lenka Horáková, kteří budou připraveni v chatu odpovídat zájemcům na jejich dotazy.

Následovat budou krátká videa s představením jednotlivých studijních programů. Ke každému programu budou poté spuštěny samostatné chaty, ve kterých budou na dotazy odpovídat studenti a pedagogové těchto programů

Proděkan pro pedagogiku, doc. Mgr. Zdeněk Hon, Ph.D. upřesňuje: "Pevně věříme, že ačkoli se se zájemci o studium nemůžeme setkat v prostorách fakulty, náš on-line Den otevřených dveří jim fakultu virtuálně přiblíží, zodpoví všechny jejich otázky, a to vše jim pomůže při rozhodování o jejich budoucím studiu."

Více o akci, studijních programech a Fakultě biomedicínského inženýrství ČVUT naleznete na stránkách fbmi.cvut.cz.

Kontaktní osoba: 
Jméno: 
ING. IDA SKOPALOVÁ
E-mail: 
SKOPALOVA@FBMI.CVUT.CZ
Telefon: 
+420 224 355 053