Datum zveřejnění: 
2. 4. 2019
Studentská organizace IAESTE Vás zve již na 25. ročník Veletrhu pracovních příležitostí iKariéra ČVUT v Praze, který se uskuteční ve dnech 9. – 10. dubna 2019, vždy od 9.00 do 16.00 hodin. Po vzoru minulého roku se mohou studenti během dvou dní těšit na více než 190 vystavujících firem a bohatý doprovodný program. Jeho součástí budou konzultace profesních životopisů, startupů a kariérní poradenství, přednáška Marcuse Orlovského na téma "How to engineer a better future" a odpočinkové zóny.

Společnosti se budou prezentovat studentům ČVUT v dejvickém kampusu v budovách Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní, Fakulty informačních technologií a Fakulty architektury, Fakulty stavební a v Národní technické knihovně.

Veletrh iKariéra každoročně navštíví na ČVUT přes 5 000 studentů, kteří tak dostávají příležitost poznat své potenciální zaměstnavatele z blízka a propojit své studium s praxí. Snahu zaujmout talentované studenty dokazují i aktivity na stáncích jednotlivých firem. Chybět nebudou soutěže pro studenty, ukázky technologií, venkovní expozice, modely aut, stavební buňka a další lákadla.

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je součástí série pracovních veletrhů po celé České republice. Pořadatelem je studentská organizace IAESTE Czech Republic, která v České republice působí díky dobrovolné práci studentů.

Více informací najdete na http://veletrhy.ikariera.cz/cvut

Kontaktní osoba: 
Jméno: 
Marcela Bubíková
E-mail: 
MARCELA.BUBIKOVA@IAESTE.CZ
Telefon: 
+420 606 303 861