Datum zveřejnění: 
21. 3. 2018
Letos již 24 let studentská organizace IAESTE pořádá Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT v Praze. Každoročně se veletrh rozšiřuje počtem vystavovatelů, nicméně letos se rozrostl i počtem dní. Tento rok budete moci poprvé navštívit veletrh ve dvou dnech, a to 27. a 28. března. Můžete se tak těšit na více než 190 vystavujících firem a bohatý doprovodný program. Jeho součástí budou konzultace profesních životopisů, přednášky zástupců firem a externích prezentujících.

Společnosti se budou prezentovat studentům ČVUT v dejvickém kampusu v budovách Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní, Fakulty informačních technologií a Fakulty architektury, Fakulty stavební a v Národní technické knihovně.

Veletrh iKariéra každoročně navštíví na ČVUT přes 5 000 studentů, kteří tak dostávají příležitost poznat své potenciální zaměstnavatele zblízka. Snahu zaujmout talentované studenty dokazují i aktivity na stáncích jednotlivých firem. Chybět nebudou odpočinkové zóny, modely aut, stavební buňka a další lákadla. Společnosti často pořádají soutěže, kterými prověří znalosti studentů daného oboru.

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je součástí série pracovních veletrhů po celé České republice. Pořadatelem je studentská organizace IAESTE Czech Republic, která v České republice působí díky dobrovolné práci studentů.

Více informací najdete na http://veletrhy.ikariera.cz/cvut

Kontaktní osoba: 
Jméno: 
Matej Kachnič
E-mail: 
matej.kachnic@iaeste.cz
Telefon: 
+421 911 665 515