Datum zveřejnění: 
13. 2. 2018
Doprovodný program se uskuteční v úterý 27. února 2018 na Výstavišti PVA EXPO v Letňanech, hala 1, sál č. 1 v rámci 22. ročníku Veletrhu Aquatherm Praha 2018, mezinárodního odborného veletrhu vytápěcí, ventilační, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické techniky.

ČVUT UCEEB, jakožto hlavní partner veletrhu Aquatherm Praha, připravuje pro odbornou veřejnost první ročník celodenního odborného doprovodného programu UCEEB fórum 2018.   

Odborníci odprezentují nejen odborná témata v rámci stavitelství, kterými se Centrum zabývá, ale zároveň seznámí účastníky s úspěšnými projekty nebo technologiemi vyvíjenými v ČVUT UCEEB. Doprovodný program nabídne účastníkům diskuzi s přednášejícím po skončení každé přednášky, jenž bude probíhat ve vyhrazeném prostoru v Konferenčním sále.

UCEEB fórum zahájí ředitel UCEEB Lukáš Ferkl se svou přednáškou na téma ČVUT UCEEB na cestě ke stavbám budoucnosti. Účastníkům se představí v jeden den vážení odborníci a vedoucí výzkumných oddělení, jako jsou doc. Ing. Tomáš Matuška, Ph.D.; Ing. Jan Včelák, Ph.D.; prof. Ing. Karel Kabele, CSc.; Ing. Petr Wolf, Ph.D.; ad.

Kompletní informace o 22. mezinárodním veletrhu Aquatherm najdete na webových stránkách: http://www.aquatherm-praha.com/cz

Kompletní informace Program doprovodného programu a anotace přednášek naleznete na UCEEB webovových stránkách zde: http://www.uceeb.cz/aktuality/cvut-uceeb-doprovodny-program-budovy-trendy-budoucnost

Kontaktní osoba: 
Jméno: 
Ing. Jana Simčinová
E-mail: 
jana.simcinova@cvut.cz